Πολιτική Απορρήτου

Ταυτότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας

Η ΑΕIΦΟΡΟΣ ΑΕ με έδρα Μεσογείων 2-4, Αθήνα και γραφεία & εγκαταστάσεις στον Αλμυρό (Θέση Τσιγγέλι, ΤΚ 37100) και στη Θεσσαλονίκη (12ο χλμ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Βέροιας, ΤΚ 57008), χειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά για τους συμφωνηθέντες σκοπούς, όπως είναι να θεμελιώσεικαι να εκπληρώσει μία συμβατική υποχρέωση, να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις, να προστατεύσει τα έννομα συμφέροντα της ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ ή να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια για τηνοποία υπάρχει συγκατάθεσή σας.

 

Ποιου και τι είδους προσωπικά δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας αφορούν στους πελάτες, προμηθευτές, εργολάβους, υπεργολάβους της εταιρείας και εργαζόμενους σε αυτούς, που είναι φυσικά πρόσωπα, καθώς και στους εκπροσώπους νομικών προσώπων-πελατών, προμηθευτών, συνεργαζόμενων τρίτων εταιριών ή εργολάβων, υπεργολάβων καθώς και σε επισκέπτες και σε εκείνους που έχουν υποβάλει αίτηση για εργασία. Τα δεδομένα αφορούν :

 

  • Στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, εργοδότη, διεύθυνση εργασίας, διεύθυνσηηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό τηλεφώνου
  • Στοιχεία ταυτοποίησης για την ασφαλή είσοδο και παραμονή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπως αριθμό ταυτότητας / διαβατηρίου / άδειας παραμονής, αριθμό αδείας οχήματος, κυκλοφορίας οχήματος, αριθμό διπλώματος οδήγησης
  • Πληροφορίες σχετικά με τον διακομιστή ή συσκευή που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στηνιστοσελίδα μας
  • Επιπρόσθετα, σε ό,τι έχει να κάνει με τους πελάτες, προμηθευτές συνεργαζόμενες τρίτεςεταιρείες και υπεργολάβους:
    • Λεπτομέρειες πληρωμής, παράδοσης και τιμολόγησης
    • Έγγραφα που απαιτούνται για εργασίες τρίτων στις εγκαταστάσεις μας
  • Ή αναφορικά με τους αιτούντες εργασία:
    • Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου και σχετικά έγγραφα για την τεκμηρίωση των εν λόγω στοιχείων
    • Ημερομηνία γέννησης, οικογενειακή κατάσταση, εθνικότητα
    • Λεπτομέρειες σχετικές με την ασφαλιστική κατάσταση και τυχόν υφιστάμενο συνταξιοδοτικόπρόγραμμα
    • Προϋπηρεσία και ακαδημαϊκά προσόντα
    • Συστάσεις προϋπηρεσίας
    • Οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που τυχόν παρέχετε μέσω των εγγράφων που μας υποβάλετε

 

Ποιος επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα

Η επεξεργασία περιορίζεται σε ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο και εκτελείται από την εταιρεία μας,άλλες εταιρείες της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, καθώς και συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες και υπεργολάβους μας, προκειμένου να διασφαλισθεί η επιτυχής υλοποίηση των συμφωνηθέντων σκοπών. Δεν πωλούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν. Προσωπικά δεδομένα διαμοιράζονται σε τρίτα μέρη όταν είναιαναγκαίο για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών και προϊόντων και τη διευκόλυνση τηςσυμφωνημένης συνεργασίας μας μαζί σας ή επιβάλλεται στην εταιρεία μας από δημόσιες αρχές στοπλαίσιο των νόμιμων υποχρεώσεων μας.

 

Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποσταλούν σε άλλες εταιρείες της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, καθώς και σε συνεργαζόμενες τρίτες εταιρείες και υπεργολάβους, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεών τους εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης/Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, καθώς και Σερβία, Β. Μακεδονία.

 

Υπηρεσίες cloud μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης/Ευρωπαϊκού ΟικονομικούΧώρου.

 

Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

Η πρόθεση της εταιρείας μας είναι να διασφαλίσουμε τη λήψη των κατάλληλων μέτρων προφύλαξης για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας σε οποιαδήποτε φάση ή τοποθεσία επεξεργασίας.

 

Η εταιρεία μας, καθώς και οι υπεργολάβοι μας, εξωτερικοί συνεργάτες όταν χρησιμοποιούνται,απαιτείται να λαμβάνουν κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προκειμένου να διασφαλισθεί ηπροστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, αποκάλυψη, απώλεια και τροποποιήσεις.

 

Τήρηση προσωπικών δεδομένων

Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι προαναφερόμενοι σκοποί για την επεξεργασία των δεδομένων σας,θα διατηρήσουμε τα δεδομένα για μια περίοδο η οποία συναρτάται με τον συμφωνηθέντα σκοπό.

 

Εντούτοις, είναι δυνατό να τηρήσουμε τα δεδομένα αυτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αν απαιτηθεί κάτι τέτοιο από το νόμο ή κατ΄ επιταγή εννόμων συμφερόντων της εταιρίας έως τη στιγμήπου τα συμφέροντα αυτά δεν είναι πλέον ενεργά.

 

Αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων και δημιουργία προφίλ

Δεν λαμβάνει χώρα καμία αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ούτε και αντίστοιχη διαδικασία δημιουργίας προφίλ βάσει των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων

Παρακαλούμε ενημερωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα :

  • Να ενημερωθείτε για τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να ζητήσετε την χορήγηση αντιγράφου.
  • Να ζητήσετε τη διόρθωση των δεδομένων.
  • Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων ή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων ήνα ζητήσετε να επιβληθούν περιορισμοί στην επεξεργασία τους. Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να διαταράξει τη συνεργασία ή / και την προσφορά υπηρεσιών, ανάλογα με τους συγκεκριμένους σκοπούς για τους οποίους γίνεται επεξεργασία των δεδομένων.
  • Για πληροφορίες που συλλέγονται μόνο με τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.
  • Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σύννομα ήδεν έχουμε ικανοποιήσει επαρκώς τα δικαιώματά σας ως ανωτέρω, έχετε το δικαίωμα ναπαραπονεθείτε στην Εποπτική Αρχή της χώρας κατοικίας, εργασίας σας ή της ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ. Ταστοιχεία της Εποπτικής Αρχής για την ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ είναι :

 

Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδα : www.dpa.gr

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : contact@dpa.gr

 

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα παραπάνω δικαιώματα ενδέχεται ναυπόκεινται σε ορισμένες εξαιρέσεις, προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα π.χ. στις περιπτώσεις §3 και §4, ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε περαιτέρω τα δεδομένα αυτά, αν κάτι τέτοιο υπαγορεύεται από το νόμο, ή για έννομα συμφέροντα της ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ μέχρις ότου τα συμφέροντααυτά δεν είναι πλέον ισχυρά.

 

Επικαιροποιήσεις Δήλωσης

Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε συνεχώς την προστασία των δεδομένων σας, τη σαφή καιξεκάθαρη πληροφόρησή σας σχετικά με την επεξεργασία τους και την τήρηση του ευρωπαϊκού και εθνικού δικαίου, η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υπόκειται σε αλλαγές.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή για τηνάσκηση των προαναφερθέντων δικαιωμάτων σας , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στοprivacy@aeiforos.vionet.gr